marți, 18 mai 2010

Update

sau pe româneşte, actualizare.

băi, în primul rând, cred că mă urmăresc cei 2 amorezi de care am zis eu că-s greţoşi... blonda supraponderală şi minorul.. da, i-am revăzut astăzi. trist.

cât despre ghişeiste, pentru că mă înteabă lumea de ce sunt ele proaste, sau mă rog, de ce cred eu că-s proaste... păi uite de ce:
1. pentru că 95% din mândrele de la FEEA, sunt absolvente pentru că au câte un coleg sau o colegă suficient de mărinimos (mărinimoasă), încât să le dea de un 5 la examene.
2. pentru ca 99% din fetele de la FEEA sunt nişte ţoampe pe tocuri.
fetelor, e vorba acilea de o facultate grea, unde se face matematică, unde profesorii au pretenţii. nu e circ sau expoziţie de gazele (nu vă umflaţi în pene, că nu ajungeţi voi la rangul de gazele).
3. pentru că ajungeţi să lucraţi în bănci sau alte instituţii de genul, unde vă faceţi de rahat în faţa clienţilor în momentul în care nu ştiţi să verificaţi nişte informaţii într-o bază de date din calculator.
(calculatorul e măgăoaia aia de stă pe birou, sau na, o cutie sub birou care face ocazional piu-piu, şi un televizor pe birou, care vă reflectă moacele de piţipoance atunci când e închis; baza de date e adunătura aia de chestii, pe care o puteţi accesa dând dublu-clic; dublu- clicul e ăla pe care îl daţi voi pe numele din lista de mess ca să vi se deschidă fereastra de chat; şi chiar daca veniţi de pe câmp când vă angajaţi, este un fraier care vă ţine la "training" 2 ore pe zi (vă plictiseşte groaznic şi nu vă lasă să vă duceţi la unghii cu celelalte "fatăăă"..) şi vă explică ce puteţi face ca să nu vă mai ia lumea de proaste).
4. pentru că ajungeţi naibii in anul II la facultate, fără să ştiţi ce e ăla TVA.
5. pentru că e "cool" să mergeţi la muncă îmbrăcate ca pe centură şi să vă simţiţi flatate când un libidinos care primeşte bani din Italia, de la văru', vă salivează pe sfârcuri.

lista ar putea continua, dar să nu fiu înţeleasă greşit de careva.. or mai crede că acest post e un fel de "atac la persoană" :D

pupici !