marți, 27 aprilie 2010

Ghişeista de la bancă

băi, cum se face că mereu mi-e dat să întâlnesc numai specimene retarde ?!

am mers la bancă, să scap de nişte bani. în faţa mea, un băiat, după culoare pare-mi-se că era de pe la Africa :D însă vorbea o engleză bună. mândra de la ghişeu... o simplă mândră.

el : hello, i would like to send some money via Western Union.
ea : yes, yes..
el : the entire sum that i want to send is in Lei.
ea : ....
el : could you please tell me first the commission that i have to pay for this ammount ?
ea : ?! (se întoarce la colega : "fată, ăsta cica vrea un comision. da' nu ştiu de ce... cică pentru Western.. hihi, ia-l tu, că nu ma descurc cu el").
colega : sir, please step over here .. my collegue is busy at the moment.

deci ...tuuu... care ai terminat FEAA şi primeşti bani pentru că-ţi creşte curul pe scaun la BRD... lasă unghiile din gel (urâte oricum) şi şedinţele de solar... ŞI APUCĂ-TE DE CURSURI DE ENGLEZĂ ! CĂ TE FACI DE RAHAT CÂND ÎŢI VINE CLIENTUL LA GHIŞEU ŞI TU ÎL PLĂTEŞTI PENTRU CĂ EL TRIMITE BANI UNDEVA ! TE DĂ AFARĂĂĂ !!! rămâi fără bani de unghii :))

vai.. uite unde ajung cei 1500 absolvenţi FEAA, în special studentele care îşi petrec 3 ani din viaţă sub catedrele profilor. la BRD :)))

iubim Româniaaa !

ps : era să uit. mulţumiri, mii de mulţumiri lui Victor care mi-a adus aminte că sunt singura femeie misogină din lume. datorită lui sunt astazi înapoi la mine pe blog şi spurc inculte :D

Un comentariu:

betzavanu spunea...

oricand sunt bucuros sa ajut o misogina.. la spurca..reli mai mari! :D